Diana + Victor

Collapse Show info

22 Jan 2018 in Nunta

Cine a spus ca rochita de mireasa trebuie sa fie alba? Dupa ce si-a cumparat rochita, Diana mi-a trimis pe facebook minunatia cu nuante de lila pal si roz, „o bomboana” sau „inghetata cu vanilie si capsuni”. Asa ii spunea. Nu putea sa o descrie mai bine decat a facut-o. Stia de cand ne-am intalnit, in vederea semnarii contractului, ca fotografei ii plac foarte mult rochiile de mireasa si a zis sa imi faca o bucurie. Multumesc, Diana! ;)) Inca de cand ne-am intalnit prima oara mi-am dat seama ca o sa avem o nunta cu oameni sensibili, cu suflete minunate. Atat de buni, atat de calzi, atat de blanzi!

A fost o onoare sa petrecem o zi intreaga cu ei, cu familiile lor minunate, cu prietenii lor minunati, cu nasii lor plini de viata, cu Tomy de la Vocea Romaniei (cataaa energieee!) si intreaga formatie. Multumim din inima pentru cum ne-ati facut sa ne simtim la nunta voastra (la prelucrarea fotografiilor am avut parte de aceleasi sentimente, am zambit si ne-am bucurat din plin de fiecare moment surprins), pentru rabdare, pentru atentie. Sunteti minunati!

Dumnezeu sa va binecuvanteze casa si sa va ajute sa fiti binecuvantari pentru pacientii vostri!

Cu drag, Lavinia Neacsu + Neacsu Corneliu

P.S: Diana, ai o voce splendibila! 😉 Ne-ai lasat cu un mare wow! Continua si cu asta, pe langa medicina. As fi bucuroasa sa cumpar un bilet la concertul tau. Sper ca va fi in curand. 😉