Ioana + Alex

Collapse Show info

26 Apr 2018 in Nunta

V-am zis că suntem înnebuniți după nunți? Da, da! Ne plac maxim. Pentru ca dragostea este cel mai frumos dar pe care Dumnezeu il putea oferi oamenilor si acolo, la nunti, se vede cel mai bine acest lucru. Noi asa credem și gândim. Este feelingul acela ca ” love is in the air.” Tot timpul, același sentiment. Iar pe langa acesta, unde pui? Poti sa opresti timpul în loc prin fotografiile pe care le faci, poti surprinde cele mai frumoase emotii, reactii! Ce poate fi mai frumos de atât?
Ne simtim super onorați de fiecare dată când ni se oferă această șansă, de a pune stop unor momente unice, care nu se pot intoarce oricât am dori, însă le putem păstra în timp, prin fotografii, prin emoțiile acelea surprinse.
Asa ne-am simtit și cu Ioana și Alex, super faini miri. Ioana a fost o reală încântare cu zâmbetul ei minunat, cu tot ce a trăit și simtit. Alex? Ne dorim mult sa stim bateriile cu care a functionat, mai ales la petrecere. Era de neobosit. Trebuie să fie ceva peste Duracell. Clar! Maxim ne-a plăcut. Multumim, dragilor, pt ocazia de a va cunoaste, pentru momentele pe care ni le-ati daruit.
Cu drag.
Lavinia Neacsu + Corneliu Neacsu