Testimoniale

Daca doriti ca si parerea dvs. sa fie publicata, in cazul in care ati folosit serviciile noastre, va invitam sa ne scrieti parerea dvs. prin email la adresa lavinia@photodor.ro sau ne puteti lasa un mesaj in formularul de Contact.

 

”Ne bucuram mult pentru faptul ca v-am cunoscut si am avut inspiratia de a va alege pentru a realiza fotografiile nuntii noastre. Datorita voua avem posibilitatea sa ne uitam peste ani si ani, cu drag la aceste imagini si sa rememoran acest eveniment atat de important pentru noi. Ati dovedit profesionalism, seriozitate, solicitudine si ati facut tot ce a depins de voi, pt ca noi in calitate de miri, sa ne simtim minunat. Va apreciem pentru toate acestea si mai presus de toate pt calitatea de a fii fost atat de apropiati, de a fi fost mereu prezenti acolo unde a fost nevoie, pentru daruirea voastra. Acum ne este foarte clar: exista o diferenta intre poze si fotografii!!
Va multumim si va dorim sa va bucurati de mult succes in tot ceea ce faceti!”

Corina Purtuc

 

“Multumim frumos! Sunt minunate fotografiile asa cum minunati sunt tinerii, nuntasii si cei care au pus in aceste fotografii o bucatica din inima lor. Multumim, Lavinia si Corneliu! Sa va ofere viata multe momente fericite, cel putin la fel de emotionante, precum a fost pentru noi, evenimentul surprins de voi. Fotografiile noastre au viata pentru ca voi ati pus in ele, suflet!”

Elena Daniela Mitrea 

 

” Multumim pentru fabuloasa descriere…ati fost cu mult peste asteptarile noastre si suntem pe deplin fericiti ca v-am ales! Oriunde vom merge o sa va recomandam! Sunteti minunati! Multumim pt dedicarea voastra si vreau sa stiti ca in preajma voastra ne-am deschis asa ca in preajma familiei! Aveti acel ceva…nu sunteti doar fotografi! Sunteti cei mai buni fotografi! ”

 Diana si Peter Floarea – Arad

 

“V-am descoperit intamplator atunci cand cautam un fotograf cu studio pentru Nicolas cel din burtica si atat de multumiti am fost de ce a iesit incat ne-am dorit sa facem nunta din nou, dar cum asta nu se mai poate, am vrea sa facem un contract pentru toate evenimentele ce vor urma in viata noastra…Sunteti de departe cel mai bun exemplu ca atunci cand faci un lucru din pasiune nu are cum sa nu placa si prin daruirea voastra dati posibilitatea oamenilor sa-si pastreze vii amintirile placute din viata lor, ceea ce e mare lucru, iar asta o spune cineva care a trait si o experienta neplacuta legata de serviciile foto-video…Nu stiu inca ce a iesit la botez, pentru ca inca nu sunt gata nici pozele si nici video, insa sunt convinsa ca a iesit ceva frumos pentru ca desi nu ne cunosteati prea bine ati facut din acest eveniment o poveste si nu ati lasat evenimentul sa curga efectiv cum fac altii ca mai apoi, in functie de ceea ce aveti, sa faceti “ceva”. Sunteti creativi si inventivi si asta iubim la voi si pentru asta o sa va recomandam cu f multa incredere si caldura tuturor celor ce au nevoie. Va pupam.”

Familia Danciu

 

Mai intai de toate, sunt 2 oameni deosebiti. Adevarati profesionisti, calmi, atenti la fiecare detaliu, punctuali. Le multumesc din suflet si recomand tuturor; a fost o colaborare perfecta.

Familia Savu

 

Cei mai frumosi ca si cuplu, profesionisti si foarte pasionati de ceea ce fac.

Chirita Maria 

 

Le multumim pt rabdarea si veselia cu care ne-au tratat la studio, am fost f multumiti pt ca au stiut sa ii incante pe copiii nostri de 4 ani si respectiv 7 luni. Ii recomandam cu multa caldura.

Familia Mare

 

Multumim Lavinia si Cornel pentru ca ați reușit sa surprindeți in fotografii senzaționale momentele noastre de bucurie, răsfăț si distracție! Vom apela la ajutorul vostru si pe viitor!

Laura si Luca